lycka! (och lite realism)

tar en paus i allt klippande, packande och stressande. jag-fattar-inte! imorn kväll eller måndag är stockholm Min stad! åh det känns för jävla underbart att få upp den tanken i min lilla inbakade västervikshjärna!
hihi nu ska jag fortsätta o leta lite finstämd musik till också!

förresten, det där jag skrev om snygga frillor, att jag skulle hitta massor bilder, jag gör det sen nån annan gång.. hinns inte! tar det sen när jag är arbetslös!
nästa gång vi hörs blir noooog ett inlägg ifrån Stockholms skärgård :*

p u s s

(ps till en som måste förstå. släpp det, dra inte ut på det här, det blir bara värre. släpp det, du måste. du måste acceptera. det g-å-r inte i längden. OBS. ds.)

lookbook, you've got something.


Jag borde nog gå och sova. Det är i alla fall vad mitt bakhuvud försöker berätta för mig, men mina öron vill inte lyssna. hmm, där lät det lite som att jag lider av schizofreni men det jag menar är att klockan är för mycket och då ska man liksom inte sitta vid datooorn. Med tanke på att det bara är måndagnatt och inte fredag eller lördag eller någon annan häftig dag, så borde jag som sagt inte vara fastklistrad här.
Men bara för att jag lyssnar på lykke li för tillfället, och kollar runt på fina bloggar och fina människor med fina kläder på exempelvis lookbook punkt nu, så kan jag inte riktigt trycka på avstängningsknappen.
lookbookbildlookbookbildlookbookbildlookbookbildlookbookbildloobookbild
den avslutar jag med bara för att ordet SNYGG passar väldigt bra som bildtext.

Imorn (eller senare idag menar jag), eller dagarna inom närmre framtiden ska jag hitta massor fina frillor bara för att det kan vara något av det roligaste. På tal om det m å s t e jag klippa mig snart. Det har gått över till svamp-och fluff-formen, inte riktigt trivsel-faktor på det..
Men nununu, längtar jag faktiskt efter att sova.

gunattt t t z zz    zz zz zzz zzzzzzzzzz


n o .


 


s o r r y  b u t  i  d o n ' t  k n o w  h o w  t o  s p e l l  a n d  i  c a n ' t  d o  a n y  r i g h t 
itwillonlybringyouheartache


Gott

En solig och mycket trevlig tisdag. Karro och jag bakade scones och pratade och gungade i hennes bruna 70-tals hammock (särskrivning?). Vi åt blown-away bubbles, söta tuggummin i olika färger, och tog en promenad mot solen. Molnen var bulliga och rörde sig åt olika håll medan vi satt och dinglade med benen i vattnet på en av bryggorna nere i stan.
Västervik är fint, på håll. 
Kanske uppskattar jag det mera nu, nu när jag vet att jag inte kommer se den lilla staden vareviga dag, vareviga natt.
Alltså,
min dröm finns snart som en verkighet. Inte längre än synvilla bortom allting. 
två fötter i Stockholm;
En Hand i Himlen.Gott.

Ikväll bakade jag chokladcupcakes med chokladtopping.
Jag har fortfarande ont i magen, på ett bra sätt.
Gott.with spiders


hej
det var länge sen
.
har varit lite tunt
från min sida,
med inlägg
.
mina fötter
har tusen myggbett
och
mina fötter
går och går
.
snart,
stockholm
.
smultronRSS 2.0