Jag gillar dig sol


Det cirkulerar i mitt huvud. Tankar som far runt runt bara sådär, jag vet inte ens om jag kommer fram till nånting men det är rätt fint ändå. Kanske är det solen som lyste förut som fortfarande ler eller kanske den fina musiken som spelar så vackert i bakgrunden.
Det var ju faktiskt vår idag, äntligen. Man blir bara så glad av den där varma lysande orangegula vårsolen som inte längre gömmer sig långt, långt bakom de skitiga molnen.
Jag läste i tidningen att det ska bli 16 grader varmt på torsdag. sexton. s-e-x-t-o-n. Nu ler jag.

Bra att det inte är första april idag eller på torsdag då iaf.

Nu ska jag ge den svarta dammiga stålsträngade gitarren lite av den tid som jag tycker den förtjänar.
Min fina lilla gitarr.

:*


Första fredagsinlägget någonsin!


Fredagar är bra. Speciellt när man bara har en lektion vid ett och sen är det ju faktiskt helg. Visst skulle jag behöva arbeta på några skolarbeten men jag gör det som jag är ännu bättre på istället, skjuter upp det lite till.
 
Igår var vi i klassen i Stockholm och roade oss, eller först var det studiebesök som gällde o sen lite fri lek så att säga. Senare var det teater på Dramaten som hägrade, "Massakerguden" med bl.a Johan Ulveson. Karro o jag värmde oss lite på Margareta Krook utanför Dramaten innan vi blev insläppta, för det var inte direkt några varma vindar som gjorde att man blev rödrosig om kinderna.
Dagen var bra, kul med lite annat än Västervik, synd bara att jag mådde ganska kasst under hela dagen. Men skönt att man fick breda ut sig (eller jag kröp väl mera ihop som ett litet foster) över två sitsar på bussen på väg hem iaf. 

 
      

              En gammal bild från februari 2008 i Stockholm.

Nu ska jag gå o laga lite mat o lyssna på musik, kanske lite the Knife idag men får se när jag väl kommer till skivhögen. Eller så blir det kanske bara P3 om de spelar nåt bra, som de faktiskt har blivit lite dåligare på.

Nä nu måste jag gå,
La Revedere!

En liten sommartanke som du mer än gärna får ta del av


Den där känslan som sommaren ger ibland. Den gillar jag.
Värmen och solen och springa barfota på de vassa stenarna eller det mjuka gräset och fräknar på näsan och glass som smälter för fort och de där varma sommarkvällarna som det aldrig kan bli för många av, det är underbart.


Eller bara ett varmt sommarskratt som värmer hela livet.

Längtan är ändå en ganska stor del av det allt det där fina. Tur är väl det.Välkommen till min nya blogg!

Välkommen Du människa som tittar in här ja! Välkomnar även mig själv som blev medlem för några minuter sen o förstår inte väldigt mycket av det här alls faktiskt. Men eftersom jag lyckats komma till det här med skrivandet så kanske kanske kanske jag kan lyckas göra något mer..
Annars kommer det nog med tiden, det här med o förstå den här lilla fina bloggsidan. Jo troligtvis, annars har jag ju mina kära vänner som jag kan rådfråga.

Det är väl bäst att jag går o pluggar till det där provet som blivit uppskjutet några veckor nu istället för o roa mig med det här.. Fast jag vet att jag inte kommer lyckas så bra just nu så det gör kanske inget att jag kollar runt lite ändå?  w i p p w o p p


RSS 2.0