soliiigt!

Sitter för tillfället och kollar på när grannarna arbetar, eller ja grannarnas barnbarn. Hugger ner snö från taket. Har suttit o funderat på det länge, att de måste göra det för annars blir de jobbigt, typ att taket kommer ramla in. Haha, ja jag har lov och sitter o äter frukost i fem år o tänker på allt.

Va ute en sväng förut o fotade lite, men blev typ inget av det. Allt är ju så vitt?
Blev inbjuden till fest ikväll, men jag vet inte. Är ju det där på mejeriet, samla ihop pengar till Haiti med lite spelningar o allt vad det var. Funderar på att dra till festen efteråt med lite folköl!
Det blir nog fett.

Nu ska jag snacka sommarjobb! herrå kåmpizar


fresh


Lite fix och trix på min sida, kanske kommer jag va lite mera aktiv här nu. Känns som det blir roligare nu, inte bara sitta o tröttna på facebook ännu mer. skönt dä.

Nu ska jag ut o skotta järnet, gilla det. Det finns nog inget roligare tidsfördriv och man kan ju göra det hur många gånger som helst utan att det märks! Skitbra!
dö snö dööööö

måste bara
Johnossi – What's the Point
lyssna
en gång till
gosh ♥


alla♥dagweej
hej
på dig
schmmej

Här sitter jag och skriver på projektrapport och lyssnar på mando. Gamla goda mando diaoo. Saknar lilla eddiepeddie och sthlm. Snart kommer jag och hälsar på, ett som är säkert!
Har funderat massor på min innan väldigt otydliga framtid, men börjar få lite klarhet i det.

Möjligheterna sträcker sig ju faktiskt inte till en liten punkt i lilla västervik. 
Äntligen har jag liksom öppnat fönstret, sträckt ut huvudet och verkligen tittat ut, om du förstår.
Jag har en bra känsla i magen.
RSS 2.0