Rädda joppe, död eller levande!

Ligger på golvet och lyssnar på four tet. Lite fint och lite ångestladdat. Ångestladdat då jag pratade med en vän igår angående jordens framtid. Vi diskuterade ganska länge och något som sitter i mitt huvud, är att en del säger att jorden kommer gå under 2012. Jag mår så fruktansvärt dåligt, det känns som att allt är mitt fel och det känns som att jag bör göra det jag ännu inte gjort för att hinna göra det jag vill hinna göra.
Jag är inte den som tror att vi kommer dö, inte den som tänker i de banorna. Men tänker man realistiskt, så vet vi ju att utvecklingen har gått åt just utveckling, men för naturen, det går lite väl fort. Isarna smälter, bensinen bara tas och tas, oljan börjar ta slut, ozonlagret är si och vi häller ut skit i vattnet, dödar en art, producerar oh konsumerar och så vidare. Men det är tur att vi även sopsorterar, sparar el, kör elbilar och så vidare.
Men allt han sa fick det att låta så självklart. usch. Hjälp, jag måste göra nåt. Här sitter jag med en dator och skriver det här medan jorden kanske går under om ett år. VAFAN Hjälp, jag har nog aldrig känt sånhär panik.

(Å andra sidan är han bra på att prata och bra på att övertala att Så Är Det. Men det ligger ändå något i det han säger. Jag är sjukt rädd, jag måste veta mera, jag måste göra något, SHIT)

HU


Kommentarer
Postat av: linsen

inte om ett år :) men vi får tänka på våra barn och barnbarn typ ;o

2011-03-01 @ 22:02:09
Postat av: Maria svarar

Sv: Hihi thanks ;)

2011-03-08 @ 12:29:39
URL: http://headoverheals.blogg.se/
Postat av: K

tack kajsa! för att någon håller med mig!

2011-03-13 @ 15:06:38
URL: http://inheartfireburns.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

namn:
Kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

din blogg:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0