fortsättningen följer och början tar vid


no end no beginning

är det så det är, inget slut ingen början?
precis som i, ingen början inget slut?
börjar man inte kan man inte sluta slutar man inte kan man inte börja.
eller? vart ska man börja? hur vet man att man har börjat, för att kunna sluta?
vill man sluta? vill man ens börja förresten?
ja börja vill man. eller det beror på? men fortsätta då? tänk om jag vill fortsätta men börja på något annat ändå, utan att sluta med det första? får man det? vem bestämmer vad som är en början och vad som är ett slut?
du? jag? vi tillsammans? eller beror det på?
är det här ens ett inlägg med en början? är inte det här bara en fortsättning på något? något annat som var påbörjat? kanske bara i mitt eget huvud? men hur ska du kunna veta att det då bara är en fortsättning?
är det kanske till och med ett slut? hur skulle det här kunna vara ett slut när bara frågor ställs? måste man inte få ett svar för att få kalla ett slut just ett slut? eller kan det vara ett slut att få en fråga? som för att kunna börja?

jag vill börja. men egentligen har jag redan börjat, och jag fortsätter. men sluta? ett slut? på vadå? ska jag sluta? vad är det jag har påbörjat?
varför ska jag sluta? jag kan väl bara börja? igen? ska man börja - fortsätta - sluta? så är väl livet egentligen? föds lever dör? sådär kort bara? är det inte mera?

föds får tänder växer upp börjar skolan blir äldre får finnar växer blir längre dricker alkohol fyller tjugofem träffar nya vänner blir äldre träffar trevlig människa att dela sitt liv med börjar få annan färg på håret träffar annan trevlig människa som lockar ännu mera för denne vill gifta sig och skaffa tre barn du blir gravid eller din livskamrat blir gravid barnen föds nämen det var tydligen tvillingar underbart på jobbet blir befordrad barnen växer upp och du blir barnbarnens farmor eller morfar du har en fin trädgård att plantera luktärt och potatis i medan pensionen har kommit ifatt din ålder och dina vänner bjuder in på söndagsfika klockan elva varje söndag eftersom då är det klart i kyrkan men du går inte i kyrkan eftersom du har hela ditt liv lärt dig att vara annorlunda och man ska inte go with the flow som man sa på din tid när du var ung på tvåtusentalet din livskamrat börjar glömma att göra sina vardagliga sysslor och du har ont i ryggen och benen och måste böja dig lite mer för att inte ha för mycket smärta och då är en rullator en kär vän du får återkommande smärtor och måste träffa en läkare bestämd tid varje vecka och din livskamrat hade värk i hela kroppen och denne glömde bort ditt namn och försvann in i en annan värld in i något annat du ej kan nå och nu är du ensam men ensam är stark tycker vissa i längden tynar du bort och kort efter utan din livskamrats närvaro och närhet väntar slutet.
början fortsättning slut. finns det mer?

jag ska börja. igen? hur mycket kan man börja? hur många gånger? vad händer när det inte går att börja mer? finns det en gräns? med vad ska jag börja? hur ska jag kunna veta när jag inte vet? vill jag veta?

jag ska börja. bara börja. finns inte säkert något slut på just det. bara en fortsättning tills jag vill börja igen. eller sluta med det jag påbörjade en gång. allt det jag alla gånger har påbörjat genom början och fortsättningen.

fortsättningen följer och början tar vid.


punkt


kul när det är jul, men bäst när det är fest
såhär glad blir jag när jag längtar tills på torsdag fredag lördag söndag

för

på torsdag kommer elin

på fredag kanske jennie kommer och på kvällen är det f e s t

på lördag ska vi göra en massa kul och på kvällen är det f e s t

på söndag ska vi göra en massa kul och vi får se vad resterande tid av dygnet har att erbjuda för busigheter.för att citera mig själv av sekundens klyschiga ordvitsuppbyggnad, titeln på detta inlägg är svaret på talet.dåttförbannad tant

i lördags var jag på vintagemässan på söder med bella där vi bestämde träff med kusin jennie och hennes vän sofia. har dessvärre inga bilder, men det var väldigt fint. när man först kom dit (vi kom lite innan dörrarna öppnades för vi tänkte att det kommer nog en del människor) såg vi en liten klump människor, men sedan såg vi att de stod bara framför den oändligt långa kön som ringlade sig hur lång som helst.

Väl där inne köpte jag mig en ljus höstjacka med fina guldknappar och aning puffärm. Ska bara lägga upp och fixa till lite, sen gissar jag att blir jackan min nya käresta såhär när hösten börjar göra sig påmind.

Förövrigt dricker jag kaffe. blaskigt. kan inte dricka utan att knöla ihop ögonen och snörpa ihop munnen som en förbannad tant. har nog värmt på kaffet minst tre gånger. men måste måste måste, kursen kursen kursen.

uää, o nu missade jag munnen o hällde kaffe på benet istället. och nu kanske jag råkar spilla ut kaffet i diskhon helt och hållet, ojdå ajdå neje.

åh ibland är man bra busig, tehehehoo

kaffefläck (dot)

hairy harry


min kära roomie bella har långt, fint, bra hår som man kan göra mycket fina uppsättningar och frisyrer på. tror jag. för jag får inte, hon gillar inte när man håller på o styr o fixar. herregud, det är så extremt frustrerande för det kliar verkligen i fingrarna! men hon har sagt att jag får nångång, tihi, den gången ska det bli något extraordinärt.

lite andra uppsättningar o permanentrullning o testgrejs som jag gjort på andra finisar:

linnea


baltjej


jennie


johanna


josse


bruur karl


maria


(störande störande störande störanse hårnål) - we call her majbritt.


balfrillstest - linnea


hör av dig om du vill göra någotttt med ditt hår! jag gör det mer än mycket mycket mycket gärna.


averyhairydot.freitag und marmeladen und chokoladebollen und buddha und untz?


Igår gjorde jag rabarbermarmelad och mintchokladbollar.
Mintchokladbollarna var goda och väldigt mättande. Men det rekommenderas! Kul med en ny smak på det "gamla vanliga". Hackade och blandade bara i en liten Marabou Mörk choklad, 70% med mintsmak.
Sen är det ju bara o testa om man vill ha nån annan smak, typ polkachoklad, päronchoklad, apelsinchoklad eller vad man nu gillar. Egentligen kan man nog ha vad som helst i, nötter funkar ju också. och frukt, kanske helst torkad. Låt fantasin flöda, gör chokladbollarna så goda att man för de vill döda!

Här under har vi Buddha, ja en bild som har absolut ingenting att göra med det övriga. Men men här fåru ändå.Tack. Nu känns det bra igen.


höhöööh. dot.

utropstecken


IDAG SÅG JAG VICTOR NORÉN I SUGARPLUM FAIRY.

han hade precis ätit sushi. på söder. han var snygg. jag dog lite.skulle bara säga det.
ledig på helt fel sätt


arbetslös.
man kanske skulle börjat plugga.
för jag vet inte.
det jag vet är att jag vill så himla himla himla himla himla himla himla himla HIMLA gärna jobba, göra något.
det är lite smått frustrerande att man söker och söker och söker utan att få någon respons alls. speciellt när när man vill så himla mycket.
mashlahaaaa får jag gå ut med din hund?


dot.örebro


hittade en billig biljett, så det blev en väldigt spontan tågresa till örebro där elin och adrian befinner sig, och även lille artemis. mycket fint.
vi drack te, jag kollade på när de röstade, vi kollade staden och drack lite öl. kan inte direkt påstå att örebro är en bra stad att gå ut i, man hamnar till slut på harrys fast går ganska snart därifrån och hamnar då på mcdonalds, då hela staden stänger vid cirka ett.
Så vi sprang mest upp och ner på gatorna och flummade och hoppade och det kändes sådär härligt.dottie!

Jag vill inte ha eran definition av det ni kallar svenskhet


Jag/vi följde ganska bra valet hela dagen, söndagen den nittonde september. På kvällen/natten hade jag ont i magen, jag kunde inte sova, jag var arg.

Jag röstade på vänsterpartiet, för jag tycker att att människors värde skall delas lika. Jag tycker inte att de som har en pappa som betalar allt de gör ska få gå före i kön bara för att de har ett ekonomiskt bättre utgångsläge.
Jag tycker att människor, du och jag, han och hon, långa korta, vita, gula, svarta, rosa ska kunna få möjligheten att leva i ett samhälle där om man ramlat ner i ett lerigt dike, skall man kunna få hjälp upp. Annars är det lätt att fastna eller sjunka ännu längre ner. Självklart skall man försöka ta sig upp själv, men ibland är det för lerigt för att kunna få ett fotfäste.
En liten metafor för vad som är medmänsklighet, och detta är något som gör att ett samhälle kan gå framåt, tillsammans och det som gör att ett samhälle kan utvecklas åt rätt håll.

Jag bara undrar, vad kommer att hända nu? Sverigedemokraterna har fler mandat än Vänsterpartiet till riksdagen.
Sverigedemokraterna är ett parti som faktiskt har rasistiska grunder att stå på, där de ledande inom partiet har varit med i olika organisationer som har rasism som ledord.

Jag vill inte bli förknippad med rasism. Jag tänker göra allt jag kan för att få ur sverigedemokraterna ur riksdagen. För jag vill att Sverige ska få en utveckling, inte att vi ska gå tillbaka flera decennier.

Jimmie Åkesson, Jag vill inte ha eran definition av det ni kallar svenskhet.http://www.youtube.com/watch?v=XZxbF-umFSc&feature=related
Bra sagt av Soran Ismail.dot.

sexton och man ville att världen skulle förstå och man ville förstå världen

som när man var sexton.
när man väntade på att livet skulle sätta fart. man låg där på sin säng på de blommiga lakanen och väntade.
och väntade och drömde och lyssnade på you can't steal my love o mr moon o you don't understand me ochsåvidare.
drömde om snygga kända indiepopkillar med ciggen på sned och rufsigt hår.
såna där man hade massor av bilder på. som man pratade lite med. som man avgudade litegrann.
hur mycket man än drömde att de skulle kliva in i rummet med en gitarr och sjunga sådär fint och tappa hatten tretton gånger av den smått hoppandes spontandansen, så kom det aldrig in någon björn dixgård.

men jag såg att du tittade på mig när du spelade ett ackord någon gång på någon festival. jag tror det var ett c.
jag tänker fortfarande på det ibland.
jag lyssnar fortfarande efter ett c på en gammal skorrig gitarr. jag håller fortfarande koll på dörren.
och jag är fortfarande kär i dig björn dixgård.


en tanke av allt det som tänks och inte tänks på i måttet av hela universum
s a n n i n g e n  ä r  d e n  a t t  d e t  r e g n a r  o c h  d e t  b l å s e r .  d å  f å r  e l l e r  k a n  
m a n  s ä g a  a t t  d e t  ä r  l i t e  h ö s t .
s a n n i n g e n  ä r  d e n  a t t  b o n  i v e r  ä r  s å  m y c k e t  h ö s t .
s a n n i n g e n  ä r  d e n  a t t  d e t  ä r  s å  f i n t .W e l l  I  m e t  y o u  a t  t h e  b l o o d  b a n k
W e  w e r e  l o o k i n g  a t  t h e  b a g s
W o n d e r i n g  i f  a n y  o f  t h e  c o l o r s
M a t c h e d  a n y  o f  t h e  n a m e s  w e  k n e w  o n  t h e  t a g sd o ttables they turn sometimes

såhär kände jag igår,
måndag.
hemma.
fortfarande bakis.
men snygg.
hoho jag bör sova.
cirka nu.
idag känner jag såhär,
kan inte fortfarande vara bakis.
är nog bara trött.
men idag ska jag träffa emiliio und edvardooo
hoho.
det är sol.
och det är fint.
lyssnar på someday med strokes.
och det är fint.
dotzsthlm calling


sista kvällen med så många igår. Norge o uppsala o resa ochsåvidare. och än en gång reser jag ifrån mina fina vänner. Skönt att komma från viken igen, men inte skönt att vara ifrån er. jag tycker om er så mycket.

nu blir jag såhär ledsen i hjärtat bara för jag kommer sakna alla så. kära hjärtan, ni är så fina.

men sthlms calling och mitt hem behöver mig, jag måste snart dra vidare.kramar o kärlekdot


this wind


tallest man on earth är en väldigt fin lördagsmusik.
det känns konstigt att vara i västervik, man liksom vet vilka de flesta är om man går på stan. sjukt. men det är sjukt på ett fint sätt och jag trivs att vara hemma över helgen.

nu är det dags för mat som mamma har lagat. igår åt jag också mat som mamma hade lagat. paj. herregud. det var det godaste jag har ätit på länge, länge.
ikväll firar vi josse igen o fy det ska bli kul.happy dot

inte alla gafflar i besticklådan


imorgon far jag tillbaka till barndomens stad, västervik för en fullproppad helg. trevligt mysigt och fattigt gått fålk!

då får man se lite efter och dum ut, vilket jag lyckats bra med tycker jag.
dot!

i said throw me in the fire now come on" w e  a r e  t o  s t u b b o r n  t o  l e t  g o  o f  s o m e t h i n g .

A c c e p t  t h e  f a c t  t h a t  y o u  h a v e  t o . "

afuckingdothela livet var ett disco


klockan är himla mycket, iallafall om man borde gått och lagt sig för länge sedan. som man kanske hade tänkt från början.
upptäckte precis en himla hemsk upptäckt. är jag gammal nu? vuxen? slängd från ungdomens glada.. ungdom? men men men här kommer det; mina visdomständer börjar komma fram. det är definitivt inte bra. det är inte bara obra för att man vet att det är det utan för att de är fel. den som gjorde mina tänder måste varit praoelev.
nu kan du faktiskt briljera med kunskaper om hur o-disco mina visdomständer är. då blir jag imponerad.

igår dansade jag. och vi drack öl. det var jävligt bra. elektrobeats när de är som bäst, remixade låtar av uppväxtens ljuva blandning. kan vara något av det bästa som finns. i Hela världen.
det kändes som om
hela livet var ett disco.


dot


f i r a - j o s s e - h e l g


fredag (jag har klänning) lördag söndag

dot

fredagmorgon med fantastiska spellistor på spotify från folk som är snygga


Vi hade det ganska stökigt (och har fortfarande) när jag fotade så det blir nog bara kort på husets hjärta, badrummet! Golvvärme? Sjävklart!


Nej det här går inte, dags för frulle!

dotHär kommer det!

Inlägg del ett ifrån stockholmen.
Idag har jag fått mitt internet, jag kan leva igen! Ja faktum är att det nog är så, bara för att man är så sjukligt i behov av det mest hela tiden. Det är också väldigt sjukligt.
Men gottfolk!
Förövrigt, uppdatering, livsbekännelse, ja här kommer det!

Sthlm är en fin stad. Jag trivs, människor är oväntat trevliga. Här, där jag bor är det lugnt, fint och trevligt. tror de kallar det landet, närmre skärgården (men ändå inte riktigt skärgården). Dock hänger det väldigt mycket moderat-valaffischer ö-v-e-r-a-l-l-t här. Inte vackra de inte.
Jag tänker inte helt och hållet bli ett med min nya fina boställe, nä jag ska rösta bra.

Jag säger så här, gå och rösta, du är framtiden.

&
deeetta
fiiiinnns
viiill
jaag
lovaa
Jag saknar er mina kära kära vänner. Flickooor kan ni inte komma hit snart!? åhhhh

På fredag kommer josse-gosse o stannar hela helgen, det ska bli så jävla kul. Vi ska äta tårta, dricka vin, va snygga och bara ha det så himla bra.

Imorn lägger jag upp lite bilder på lägenheten, bare så du väät!

dot


RSS 2.0