20.46


Fuldansar lite smått men diggar desto mera!  Vädret är så fint och musiken är så bra. Underbart. Men bara en lite undran, var tog dagen vägen? Inte för att det var ett fullproppat schema den här söndagen men schwopp så var klockan mycket mera än den var när jag kollade senast, bara sådär.
20.46.
Jag fattar ingenting. Moppepojkarna verkar inte vara speciellt ledsna över det iaf, det är ju nu de drar igång med sina övertrimmade oljuddämpade små oljeläckage. Hursomhelst brukar jag skratta lite(mycket) för mig själv när de missat att se ett gupp och hoppar rakt uppochner med högsta hastighet, något oförberett. Haha det är sånt där som gör att man mår bra!

..
Om nån vet nån bra låt man kan köra på gitarren så sägelisäg till mig! Det blir alltid stopp i hjärnan när jag väl satt mig ner framför datorn och ska leta upp nåt. För att citera ett hårt och kasst bands namn, så blir det "Totalt jävla mörker". Listigt Kajsa, listigt. Ah fifan, lyssnar på dom på myspace just nu, hahaha varför vet jag inte och skitdåligt det är det!

Jag tror faktiskt jag ska leta upp nåt bättre nu. Jo det ska jag verkligen haha. Tror jag ska ge mig på lite mera sommar från Håkan eller kanske möjligtvis nåt från Four Tet eller kanske nåt  som typ Feist eller Lykke Li.


Åre och tillbaka


Hemma igen i lilla varma Västervik, trodde verkligen inte man kunde sakna staden men tro det eller ej så gick det. Eller ja, litegrann, jag ska inte säga för mycket..!

Mamma och jag kom fram till Åre med tåg på fredagskvällen, därefter åkte vi buss till Järpen och till lilla mysmormor. Riktigt kul att träffa henne eftersom det va så länge sen och då väldigt behövligt också.
Veckan har vait fullproppad och riktigt kul, träffa mostrar och släkt och hundar och lite alltmöjligt. De första dagarna var vädret helt jäkla underbart, sol och lite, lite varmare än i västervik (yes), synd att man inte tog med sig kortbrallsen! Sen var det lite mulet resten av dagarna, men fint ändå.
Hur som helst åkte vi en massa längdskidor och så även nerför en dag. Trevligt trevligt och jag kände att det var några år sen jag åkte slalom. Ja det var ju kanske inte slalom först,  då var det mest att försöka att inte ramla som gällde. Men efter ett tag kom jag in i de gamla banorna och ramlade bara några gånger! Jag hade iaf träningsvärk i armarna några dagar efter. Bra gjort av mig!

I fredags åkte vi till Östersund och till moster Carina där vi gick lite på stan o hade trevligt. Sent på dagen/kvällen åkte vi mot Stockholm där Emil och Mia väntade. Shit pommes va häftigt att det finns ett barn i hennes mage och som jag ska bli faster till! Hihi vad jag längtar!
Där sov vi över en natt och sen på lördagen spatserade vi lite i Stockholm stad. På kvällen blev det hemfärd och idag har jag mest varit ute i sooooolen!

Och nu är mitt huvud så seegt att jag vet inte vaaad!

(Imorrn kommer min norska bror hem, wiihie!)
kramsisar!

Allergisk reaktion, påsklov och varm längtan

Ja nu sitter jag här o ska skriva ett inlägg, tänkte att nu är det ganska lite mycket på tiden..! Idag och igår blev det o va hemma från min lilla APUplats som e den bästasomfinns typ, synd men det va troligtvis bra att jag inte gick.

I tisdags när vi va på salongen i stan så va jag ganska seg i huvet, illamående o lite kallsvettig hela dan. Sen på kvällen va jag som en snurrig trött o blek.. nånting. Orkade inte ta itu med livet så satt o kollade på tv mest (vilket jag inte gör så ofta) o så gick jag o lade mig ganska tidigt. (Sånt gör aldrig jag så nåt var kanske inte helt rätt.)

På onsdagsmorgonen sen hade jag tydligen stängt av klockan (Sånt gör jag ibland så det va inget konstigt med det) så kom mamma o knackade på och petade lite liv i mig samtidigt som hon säger nåt i stil med att mina läppar ser ut som svullna ladugårdsdörrar (eller ja okej hon sa bara att de va svullna, men det såg ut som ladugårdsdörrar när jag kollade i spegeln sen) o hela jag såg ut som en fläckig/prickig.. nånting. Ögonlocken va ju inte helt som vanligt heller så i guess det va en mycket vacker syn, haha. Fick tydligen en allergisk reaktion av den där medicinen som jag äter, som jag äter för att jag inte ska ha ont i mina ajiga lederna. Va på sjukhuset sen o dom proppade i mig massa tabletter så jag var något groggy och sov hela dagen ungefär.
Idag när jag vaknade va mitt ansikte röd-lila och brände, va även yr o ganska så prickig så det va bara o stanna hemma. Ska byta medicin nu iaf o så får vi hoppas det blir bättre!

Imorgon åker mamma och jag till schläkten i Åre o stannar hela påsklovet ungefär. Blir lite länge egentligen, o va borta från alla men det ska ju bli kul o träffa mormor o mostrar o massor o åka skidor o så iaf så det blir nog bra ändå. Blir inlägg om jag kommer till någon dator!

Nu ska jag gå o packa lite o ikväll blir det skojsigt tjejihängi,
Pusseli och ha det bäst hemma i västervik!


Åhh, såg precis två små söta påskkärringar hihi, gulligt!

nu ska jag ta tag i lite saker.

swhoosch!

RSS 2.0