freitag und marmeladen und chokoladebollen und buddha und untz?






Igår gjorde jag rabarbermarmelad och mintchokladbollar.
Mintchokladbollarna var goda och väldigt mättande. Men det rekommenderas! Kul med en ny smak på det "gamla vanliga". Hackade och blandade bara i en liten Marabou Mörk choklad, 70% med mintsmak.
Sen är det ju bara o testa om man vill ha nån annan smak, typ polkachoklad, päronchoklad, apelsinchoklad eller vad man nu gillar. Egentligen kan man nog ha vad som helst i, nötter funkar ju också. och frukt, kanske helst torkad. Låt fantasin flöda, gör chokladbollarna så goda att man för de vill döda!

Här under har vi Buddha, ja en bild som har absolut ingenting att göra med det övriga. Men men här fåru ändå.



Tack. Nu känns det bra igen.


höhöööh. dot.

Kommentarer

Lätta ditt hjärta:

namn:
Kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

din blogg:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0