tillägnat de som av misstag blivit utsatta av brutal hjärtesorg


hjärtekrossande melodier och ljudet ifrån vackra röster som släpper ut all hjärtesorg. vackert eller inte förresten, är det från hjärtat är det äkta.

all den där hjärtesorgen som vandrar upp till huvudet och rör runt så att man inte kan styra ens sitt eget liv. när allting kretsar kring något som är för långt bort för att man skall kunna hantera någonting. då man önskar att man kunde vara på ett annat sätt bara för att passa in i någons drömvärld. att vara den där människan i dennes dröm som är perfekt. då man gör så mycket men det vänder allt åt fel håll och man förstår ingenting. man gjorde allt men inte fan blev det rätt ändå och inte fan kom man närmre.

precis så känns alla dessa vackra låtar som kan läggas i facket hjärtesorg. att lindra den smärta som skapades när allting vrickades och hjärtat förblev delat och du hade inget plåster kvar.

denna låt är en sådan. som om magen snurrar tusen varv och hjärtat vill gråta blod. kanske inte världens mäktigaste låt (för såna kan få en helt ur balans och helt ur realismens sakliga värld) men den är fin och allt är så vackert fastän det samtidigt är så brutalt.

rejected love.


det här är också lite fint, Le Love.


gonattdotKommentarer

Lätta ditt hjärta:

namn:
Kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

din blogg:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0